Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

254 commentaren van in totaal 254 beoordelingen
Verkoop
Fam.Nijenhuis (Den Ham [ov].)
01/02/2019
9

altijd vriendelijk personeel, direct helpen dus vlot , vriendelijk en altijd goed gehumeurd.

Service
J.H.A.Hullegie (Lierderholthuis)
01/02/2019
10

Prima service en afhandeling

Service
R. Smith (Rolde)
01/02/2019
10

Vanaf de aanschaf van de Prius (bij het filiaal in Dalfsen) tot heden, 4 1/2 jaar later steeds alle contacten als positief ervaren. Rijd ik graag een stukje extra voor.

Service
H. Dijk (Ommen)
23/01/2019
8

Ze doen wat ze moeten doen. Behalve de ruitensproeiervloeistof. Deze is bevroren

Service
Leo
16/01/2019
10

Al jaren een zeer vertrouwd adres! Nog nooit door teleurgesteld. Denkt goed mee. Overlegt goed. Ik hoef me geen zorgen te maken of het wel klopt wat er beweerd wordt.

Service
Omit (Ommen)
04/01/2019
9

Voelt vertrouwd. Nooit bang dat ik afgezet word.

Service
J.H.deWeij (Ommen)
03/01/2019
9

Een betrouwbaar en net bedrijf. Goede service en persoonlijk advies.

Verkoop
Mevrouw Bakker
03/01/2019
8

Prettige service en betrouwbare garage.

Service
H. Tip (Ommen)
21/12/2018
9

Deze garage heeft deskundig en service gericht personeel en denkt mee met de klant, zeker bij technische tegenslagen, waar garage niet verantwoordelijk voor is!

Service
henny aalpol (ommen)
14/12/2018
9

vriendelijk personeel goede service

Service
Herman Kuipers
14/12/2018
10

Professionele klantbenaderingD. uidelijke communicatie. Komen gemaakte afspraken na. Vakkundige monteurs

Service
Cees Smale (hellendoorn)
05/12/2018
10

Zeer correct en vriendelijkheid van alle medewerkers

Service
Natanya Hartgers
05/12/2018
10

Persoonsgerichte benadering, vriendelijk personeel. Snelle vakkundige ondersteuning

Service
John van haren (Almelo)
30/11/2018
8

Goed geholpen door verkoper en werkplaats personeel , kwamen hun afspraken na.

Service
Mevr. J.U. Röell (OMMEN)
30/11/2018
10

Altijd vlot geholpen als dat nodig was. Verder altijd plezierig geholpen.

Service
Fam. van der Veen (Ommen)
09/11/2018
10

Gewoon prima! Goede afspraken, deskundig en vriendelijk.

Service
Gerard van der Staay (Ommen)
09/11/2018
9

Klantvriendelijk, prima service, duidelijke afspraken.

Service
G.J.H. Jørgensen (Hardenberg)
17/10/2018
10

Zeer nette garage, vriendelijke receptie, correcte afhandeling van afspraken, auto in keurig nette staat afgeleverd na grote service beurt.

Service
Kootstra
17/10/2018
9

Prima dealer, al vele jaren trouwe klant. Naast de aanschaf van een paar auto's ook altijd auto's bij dealer in onderhoud gehad. Goede service, prima onderhoud en bij een onverwachts probleem een garage die met je meedenkt in oplossingen. Kortom ik ben een tevreden klant.

Service
Henk van den Berg (Gramsbergen)
11/10/2018
8

Goede garage met prima uitvoering onderhoudsbeurten.

Verkoop
Van den IJssel
11/10/2018
9

Vriendelijk, zeer kundig en proactief. Je bent niet zomaar een koper maar een gewaardeerde potentiële klant.

Service
Dhr. M.M.van Dijk (Dedemsvaart)
17/09/2018
9

Betrouwbaar en klantgericht!

Service
Herman Kleise (Vriezenveen)
05/09/2018
10

Niks mis mee, prima geregeld, zeer correct allemaal.

Verkoop
Margreet Gerhh (ommen)
29/08/2018
10

Een oer degelijk familie bedrijf

Service
Barry
20/08/2018
9

Komt allemaal zeer betrouwbaar over!Prettig contact!

Service
G.J.Vedders (Dedemsvaart)
15/08/2018
8

Prettige behandeling, goed overleg,

Service
F.B.Baljé (Ommen)
08/08/2018
9

Afspraken worden zeer corrret uitgevoerd.Een zeer tevreden klant.

Service
Gerard van der Staay (Ommen)
08/08/2018
10

Persoonlijke aandacht, prima service, heldere afspraken

Service
Xxx (Xx)
08/08/2018
8

Langtevreden klant, snel even tussendoor voor spoeddingen o.a. aan onze caravan

Service
Dhr Kouwen (Ommen)
01/08/2018
10

Ik ben goed ingelicht over de werkzaamheden, alles stond duidelijk op papier, fijn om te zien waar er puntsgewijs naar gekeken is, het bedrag voor de grote beurd viel zelfs iets lager uit dan verwacht.Men deed moeite om kontakt met me te zoeken over (airco) problemen die er waren.

Service
Gerard van Dijk (Ommen)
30/07/2018
8

Goede voorlichting en uitvoering van werkzaamheden.

Service
Henk Jansen
25/07/2018
10

Nog nooit tegengevallen.

Service
A koppelman
24/07/2018
9

Goede service behulpzaam en duidelijke uitleg. Als je even moet wachten staan ze klaar met een kopje koffie of thee. Een zeer goede garage. Ben heel erg tevreden.

Verkoop
H.C. Sonius (Ommen)
10/07/2018
10

Zelf ervaren en hoorde dat ook van kennissen

Verkoop
Dhr.Visscher (Ommen)
09/07/2018
9

Wij zijn al jaren bij deze garage en rijden ook al heel lang Toyota tot onze volledige tevredenheid en hebben alle voorgaande auto's ook bij deze garage gekocht. Daaruit blijkt onze grote tevredenheid over garage van Leussen.

Service
Frits Kelkensberg (Dedemsvaart)
28/06/2018
9

goede service en klantvriendelijke medewerkers

Verkoop
Ina Schuurman (Ommen)
27/06/2018
10

Staan altijd voor je klaar en zijn duidelijk in het uitleggen van alles wat met een auto te maken heeft en goede service.Altijd vriendelijk en bieden ook altijd koffie aan als je moet wachten.

Verkoop
van der Veen (Ommen )
12/06/2018
8

Prima geholpen.Vriendelijk en adequaat zondere verdere overbodige 'verkooppraatjes'

Service
Gea Ekkel (Dedemsvaart)
06/06/2018
10

we vinden het fijn om zo goed geholpen worden,en dat onze vragen uitgebreid worden uitgelegd door de monteur.

Service
Rob Smith (Rolde)
06/06/2018
9

Prettige garage met de professionaliteit van een echte dealer maar de klant herkennend als een dorpsgarage.Óók een stukje verder rijden de moeite waard.

Service
Ted van Roode (Haarlem)
06/06/2018
9

wordt goed geholpen en een goede service .

Verkoop
H. Boer (Wezep)
01/06/2018
8

Nette behandeling, goede prijs inruilwaarde. Men heeft alle tijd .

Service
W. Kerssies (Hardenberg)
30/05/2018
8

Werk prima uitgevoerd met tussentijds overleg over uit te voeren werkzaamheden

Service
Lebbert de Vries (Ommen)
24/05/2018
10

10 Service staat hoog in het vaandel. Men is bereid om positief mee te denken en naar oplossingen te zoeken. Vriendelijk en volgens mij zeer deskundig personeel.

Service
A.B. van der Vegt STUWE (Dalfsen.)
23/05/2018
9

Vriendelijk en prijsafspraken.

Service
Wim van Ree (Ommen)
14/05/2018
10

een garage zoals je een garage verwacht te zijn

Service
Matthijs (Ommen)
09/05/2018
9

Betrouwbaar, geen financiele verrassingen en laag werkplaatstarief

Service
A de Lange (Ommen )
25/04/2018
10

We worden zeer vriendelijk en correct behandeld, en de koffie is heerlijk

Service
H.J.Leemhuis (Slagharen)
25/04/2018
9

Prettig ontvangst, duidelijke afspraken, niets aan aan te merken

Service
Jeroen van der Rijst (Almelo)
25/04/2018
8

Nette garage, goede service

Service
Rieks Wildeboer
25/04/2018
10

Ik ben nu 8 jaar klant bij Van Leussen en word altijd vriendelijk geholpen.

Verkoop
H.J.J Jansen (Lemele)
12/04/2018
10

prettige behandeling, niets laat ten wensen over.

Service
W.Meijerink
10/04/2018
8

Prima service en personeel.

Service
K.Rump (Meppel)
09/04/2018
10

Zeer klantvriendelijke garage

Service
Fabian van leusen (Hellendoorn )
05/04/2018
10

Voel me gewaardeerd als klant goede service behulpzaam levert netjes werk en de garage en showroom zien er schoon en verzorgd uit .

Service
Foekje Zwiers (Ommen)
05/04/2018
10

geweldige service

Service
Dhr. AA groothuis (Almelo)
04/04/2018
9

Vriendelijk heid en service, hier is de klant nog echt koning

Service
J.H. de Weij (Ommen)
29/03/2018
9

Vakkennis en klant gericht en heel vriendelijk

Service
Raymond Nijenhuis (Ommen)
28/03/2018
9

Van Leussen heeft mijn auto goed nagekeken , de problemen die ik had zijn eindelijk verholpenIk heb hem bij de Toyota dealer in Raalte gekocht ,deze heeft me van alle kanten bedonderd.

Service
Mevr. Jansen (Raalte)
12/03/2018
9

Vriendelijk en deskundig geholpen.

Service
Gerrit de Boer
07/03/2018
9

Met een tien kun je niet verbeteren .en iedereen wil toch graag vooruit dus daarom een negen.

Service
G.Nijman (Dedemsvaart)
24/01/2018
9

Werd correct gehandeld,precies op de afgesproken tijd werd de auto onder handen genomen.Kon in de wachtruimte koffie drinken,en de nieuwste modellen van Tyota bekijken.Super goed.Showroom is super mooi opgesteld en schoon.

Service
Cees Smale (Hellendoorn )
17/01/2018
9

Zeer klantvriendelijk. Komen afspraken na.Geeft goede adviezen.

Service
Anoniem
13/12/2017
10

Medewerkers zijn klantgericht, monteurs leveren de werkzaamheden goed uit.

Service
Anoniem
13/12/2017
9

Prima service, word altijd snel en vriendelijk geholpen.

Service
Anoniem
06/12/2017
9

Betrouwbaar, we voelen ons er thuis. Altijd goede communicatie.

Service
J. Emmink (Balkbrug)
06/12/2017
8

Tevreden

Service
A.J. Voortman (Vroomshoop)
29/11/2017
10

Met deze garage kun je goede afspraken maken die ook volledig worden nagekomen. Ik beveel deze garage bij iedereen aan.

Service
Mevr. J.U. Roell (Ommen)
29/11/2017
10

Altijd onmiddellijk beschikbaar als ik langs kom en eventueel met kleine handeling geholpen ben

Verkoop
Anoniem
23/11/2017
10

Fijne service..helder en duidelijke communicatie

Service
W. Berendsen (Markelo)
22/11/2017
10

Na gemaakte afspraak een prettige ontvangst. Beurten worden perfect uitgevoerd. Tijdens het wachten is er koffie , lectuur etc. Kortom een klantvriendelijke garage. Top.

Service
Mevr. J.Lapré-Kerkdijk (Ommen)
15/11/2017
10

Een uitstekende garage.Voeren werkzaamheden uit, zoals afgesproken.Prettige wachtruimte met koffie en thee.

Service
J.Wagenaar (Ommen)
08/11/2017
10

Het personeel geeft je het gevoel dat je welkom bent, met welke klacht dan ook. Ik krijg nimmer het gevoel dat het niet uitkomt.Er werd mij zelfs gevraagd of ik de rekening thuis gestuurd wilde hebben en derhalve deze dus later te betalen. Waar vind je dat nog?

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Geen klachten. Vriendelijk en kundig personeel. Niks is een probleem. Ik zou m'n auto nergens anders heen willen doen

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Vriendelijke klantgerichte hulp. Duidelijke informatie en prijsopgaaf vooraf en goed nakomen van de afspraken. Goede leenauto. En goede reparaties

Service
Leo Heitbrink (Lemele)
25/10/2017
10

Garage Van Leussen levert voor mij continu zeer goede service. Het is altijd duidelijk wat er gaat gebeuren, als ze iets onverwachts tegenkomen, overleggen ze met mij, waarbij ze heel goed met mij meedenken. Kortom, zéér tevreden!!

Service
Jan Ekkel (Dedemsvaart)
19/10/2017
10

sinds dit jaar hebben we alle 2 toyota"s bij van leussen in onderhoud.En dat bevalt prima,de service is altijd geweldig.

Service
Anoniem
18/10/2017
8

Fijne garage om naar toe te gaan. Er wordt meegedacht en gezocht naar de beste oplossing voor problemen met de auto.

Service
Jelle Haitjema. (Dedemsvaart)
05/10/2017
8

Het bevalt prima bij Garage van Leussen in Ommen.

Verkoop
FL Hagedoorn (Dedemsvaart)
04/10/2017
10

kom er graag prettig geholpen

Verkoop
Anoniem
27/09/2017
10

Heb inmiddels mijn derde Toyota bij van Leussen gekocht en ben zeer tevreden over dit autobedrijf.Klantvriendelijk en afspraken worden nagekomen.

Service
Evert Makkinga (Ommen)
27/09/2017
10

opvang vriendelijk uitleg begrijpelijk. garage personeel en administratie nemen de tijd voor uitleg van het probleem wat er speelt zonder onplezierige opmerkingen (beter te willen weten) kortom, gewone plezierige mensen

Verkoop
Fam. Gerth (Ommen)
06/09/2017
10

Lekker dicht bij huis

Verkoop
H. Dogger (Lemele)
31/08/2017
10

Zeer correcte af- en behandeling van de bestelling

Service
A. J. Temmink (Slagharen)
23/08/2017
10

Bij garage Van Leussen word je op een prettige, vriendelijke en uiteraard vakkundige wijze geholpen. Ik heb in al de jaren dat ik bij deze garage ben nog nooit iets negatiefs ervaren. En geloof mij ik ben een kritische consument!

Verkoop
Anoniem
17/08/2017
10

Prima te woord gestaan door verkoper en zeer tevreden over de service.

Service
F.B.Baljé (Ommen)
17/08/2017
9

Nette ontvangst aan de balie.De beurten van de auto worden naar mijn mening goed gedaan.Als je het vraagt krijg je en prijs opgave.Klein lampje in kenteken verlichting werd zonder opgave van mij vervangen.Gewoon Vertrouwd.Met vr.gr.Frits baljé

Service
Anoniem
16/08/2017
8

Vriendelijk personeel. Hulpvaardig. Zoals het moet zijn.

Verkoop
Anoniem
16/08/2017
9

Keurige garage, niet opdringerig, goede uitleg en nette aflevering.

Service
Anoniem
15/08/2017
9

Zeer correcte afhandeling van afspraken en een prettig contakt.

Service
Anoniem
09/08/2017
8

Fijne garage

Service
Anoniem
02/08/2017
8

Prima service, vakmanschap en vriendelijke medewerkers.

Service
HENDRIKS H (Vilsteren )
24/07/2017
8

Omdat ze doen wat we van hun verwachten en de auto netjes afleveren

Verkoop
J Tiben
20/07/2017
10

zeer goede garage vaklui in de onderhoud keurige ontvangst een en al lof.ook wat betreft de verkopers.

Verkoop
G.H. de Greeff-Bosscha (Ommen)
27/06/2017
10

Erg prettig geholpen door de verkoper. Werd goed met ons meegedacht. Wij werden ook goed op de hoogte gehouden wanneer de bus geleverd werd. De bus moest aangepast worden in Zwolle en daar werden wij ook goed van op de hoogte gebracht. De verkoper was niet tevreden over de kleur waar de achteruit sensoren waren gespoten, heeft dit op nieuw laten doen.

Verkoop
Loes Roels (Vilsteren)
20/06/2017
9

Vriendelijk ontvangst, goede uitleg

Service
Anoniem
02/06/2017
9

Wij hebben volledige vertrouwen in de garage.

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Goede service

Service
W. Kerssies (Hardenberg)
31/05/2017
7

de strakke zakelijkheid strookt niet met mijn beleving

Service
Anoniem
24/05/2017
10

wat ik al eerder zei het gewoon een garage van ons kent ons
altijd vriendelijk en gast vrij

Verkoop
Anoniem
11/05/2017
8

Goed

Service
C.Otten (Vroomshoop )
10/05/2017
9

Goede service

Verkoop
Eise Smit (Ommen)
10/05/2017
10

Verkopers zijn specialisten, geven duidelijk uitleg en zijn altijd vriendelijk.

Service
evert kleinlugtenbeld (witharen)
10/05/2017
9

het is goed

Service
W.A. (wim) van Ree (Ommen)
10/05/2017
10

vriendelijk en klantgericht zijn kernbegrippen voor deze garage.

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Goede en snelle service.
Vriendelijk aan de receptie.
Duidelijke toelichting van wat ze hebben nagekeken.
Auto wordt netjes afgeleverd.

Verkoop
J.e Siero (Nijverdal)
03/05/2017
10

Zeer Goede Garage betrouwbare en goede verkopers zou iedereen aanraden deze garage eens te bezoeken

Service
Rieks Wildeboer (Slagharen)
20/04/2017
10

Altijd vriendelijk en een perfecte service.

Service
B. Kuiken (Hardenberg)
19/04/2017
9

Prima garage met uitstekende vakkennis waar je ook nog eens prettig en vriendelijk wordt behandeld.

Service
J.H. de Weij (Ommen)
19/04/2017
10

Eerlijk en betrokken bedrijf met vakkundig personeel. Zeker een aanrader. Wij komen er ook met een ander merk dar is ook prima.

Service
Anoniem
18/04/2017
8

de garage is goed. en ik ken het personeel en verder ben ik een tevreden klant.

Service
Eddie Rothengatter (Raalte )
05/04/2017
10

Wil je een goede garage waar de service van top kwaliteit is dan kan ik iedereen Toyota garage in Ommen aanbevelen.

Service
Anoniem
29/03/2017
10

Correct en vriendelijk geholpen

Service
Anoniem
16/03/2017
7

correct behandeld

Verkoop
dhr. A.M. Koelen (Raalte)
16/03/2017
10

prima ontvangst en eerlijk en goed advies.

Verkoop
G.Freriks
02/03/2017
10

Garage van Leussen Ommen biedt kwaliteit in het verkoopproces, service en onderhoud.Dat mijn oordeel over deze garage juist is blijkt uit het feit dat door mijn aanbeveling een vriend dezelfde auto ,een C-HR, heeft gekocht bij van Leussen terwijl hij al jaren klant was bij een andere dealer.

Service
Gerrit de Boer
01/03/2017
9

Ik geef geen tienen want het kan altijd nog net iets beter ,daar werkt toch iedereen naar toe.

Service
David (Ede)
28/02/2017
10

Goede service en prijzen, prettige mensen

Service
Anoniem
23/02/2017
10

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de geboden service. De medewerkers zijn ter zake kundig en denken met je mee en komen met oplossingen.

Service
Dhr W.Vos. (Nunspeet.)
15/02/2017
10

Dit is een prettig bedrijf dat goed ouderwets werk leverd en waar nog aandacht aan het nodige onderhoud wordt gegeven. Echt onderhoud en geen kijk operatie's. Dus degelijk onderhoud en dus waar voor je geld. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Service
Groothuis AA (Almelo)
15/02/2017
10

Om de goede behandeling en de service

Service
Jan Ekkel (Dedemsvaart)
26/01/2017
10

wij hebben 2 toyota"s en nu doen we ze allebei bij van leusen in ommen voor onderhoud.
omdat we de service erg goed vinden.

Service
Anoniem
30/11/2016
9

Erg goede service.

Service
Dhr. E.J. Smit (Ommen)
18/11/2016
10

Zeer behulpzaam, vriendelijk, komen afspraken na en nemen de tijd voor de klant.

Service
Hetty Baljet/Guus Lacet (Elst (Gld))
10/11/2016
9

Zeer vriendelijke mensen. Wordt goed geholpen en ook kan er snel een afspraak met de werkplaats worden gemaakt.
Verkoopafdeling zijn we zeer tevreden over. Al met al een prettig en vriendelijk bedrijf.

Service
Anoniem
26/10/2016
8

Goede service

Service
Anoniem
26/10/2016
9

dat de behandeling aan balie verkoop en garage perfect zijn
met vrg

Service
Rob Smith (Rolde)
26/10/2016
10

Vriendelijke en vakkundige behandeling, alles volgens afspraak.
Heeft nog de uitstraling zoals het hoort.

Service
Anoniem
05/10/2016
9

Snelle en uitstekende service. Klant staat bij dit bedrijf echt voorop! Hulde!

Service
Anoniem
14/09/2016
9

gewoon niet moeilijk doen, komt betrouwbaar over, goede voorlichting

Service
Anoniem
10/08/2016
10

vriendelijk en behulpzaam

Service
F.B.Balje (Ommen)
08/07/2016
8

ziet er allemaal goed uit en beleefd personeel.

Verkoop
H.J. Leemhuis (Slagharen)
29/06/2016
10

Vriendelijk ontvangst, niet opdringend, duidelijke tekst , duidelijke taal. Duidelijke taal bij aflevering, goede uitleg. Wij hebben Leusden ervaren als een geweldige garage. Komen zeker over 3 jaar terug voor de volgende Toyota.

Service
Dhr. van Hulst (Dedemsvaart)
15/06/2016
8

zaken waren prima geregeld

Service
Anoniem
30/05/2016
9

betrouwbaar

Verkoop
N.N. Hartgers (overijssel)
30/05/2016
10

Klantgerichte dealer met enthiousiast personeel!....keurig bedrijf!

Service
D. Stokkel (Ede)
26/05/2016
9

Prettige mensen, goede service. En (niet geheel onbelangrijk) nette prijzen

Verkoop
Anoniem
11/05/2016
10

Fijne dealer, vriendelijke mensen en goede service.

Service
jan ekkel (dedemsvaart)
06/05/2016
10

je word altijd correct behandelt en ze zijn altijd heel vriendelijk

Service
Foekje Zwiers (Ommen)
04/05/2016
8

Goede service en prettige omgangsvormen.

Verkoop
Groothuis AA (Almelo)
20/04/2016
10

Omdat ik als klant nog altijd als een koning behandeld wordt.

Verkoop
Dhr. W. L. Spreij (Ommen)
18/04/2016
10

1. Zeer klantvriendelijk.
2. Servicegericht.
3. Correcte behandeling.
4. Denkt mee met de klant.
5. Snelle levering.

Verkoop
mevr. H. Heinhuis-Gossen (Hardenberg)
21/03/2016
10

vriendelijke man, gaf goede uitleg. Wist veel te vertellen over de nieuwe snufjes van de yaris. Belde me later nog terug dat er een nieuwe inruilacties aan zat te komen die ook op ons nog van toepassing was.

Service
Frits Kelklensberg (Dedemsvaart)
14/03/2016
9

correcte behandeling service

Service
Dineke Brasjen (Ommen)
03/03/2016
10

Prima garage, nette afhandeling!

Service
Henk rampen (Hardenberg)
24/02/2016
9

Klantv riendelijkheid en overleg prima

Service
Anoniem
17/02/2016
10

De service is goed en altijd vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
11/02/2016
8

goede service.

Service
Anoniem
10/02/2016
9

Om dat ik heel tevreden ben over deze garage.

Service
Anoniem
10/02/2016
9

Klantvriendelijk ,duidelijk wat er moet gebeuren

Service
Chris (Winkel)
10/02/2016
10

Alles is top, goede prijs, goede service, het voelt vertrouwd, ze doen alles om je te helpen,

Service
Dhr. W. Kerssies (Hardenberg)
10/02/2016
7

kleine problemen direct verhelpen

Verkoop
GJ T
10/02/2016
9

Klantvriendelijk en goede uitleg.

Service
Anoniem
01/02/2016
8

Deze dealer beoordeel ik met een 8, omdat ze zich aan de afspraken houden, zeer klantvriendelijk zijn en vooraf mij hebben geïnformeerd over de kosten van de reparatie buiten de grote beurt om.

Verkoop
Anoniem
27/01/2016
10

zeer betrouwbaar en zeer betrokken.
Komen alle afspraken en beloftes feilloos na.

Service
Anton van der Vegt De Stuwe (Oudleusen-Dalfsen)
27/01/2016
8

Ze zijn klantvriendelijk en correct.

Service
J.Wagenaar (Den Haag)
13/01/2016
9

Ik voel me gemakkelijk bij deze dealer. (financiële) afspraken worden nagekomen.

Service
Anoniem
06/01/2016
8

Niks (niet veel mis mee). Zelfs aanbovolen aan mijn ouders welke er onlangs een nieuwe auto gokocht hebben

Service
Anoniem
06/01/2016
8

Ik ben tevreden

Service
Anoniem
30/12/2015
9

Super goed geholpen

Verkoop
H. Baljet (Dedemsvaart)
14/12/2015
9

Vriendelijk- en hulpvaardigheid. Zeer goede service. Snel kunnen bepalen de prijs voor inruil van een auto en waar de klant ook tevreden mee is. Gezellige garage waar het heerlijk is om rond te kijken en een kopje koffie te drinken.

Service
Mervr
10/12/2015
8

Goede services

Service
Anoniem
09/12/2015
10

Wij zijn keurig geholpen.

Service
grootenhuis (raalte)
09/12/2015
10

alles is uitstekend geregeld bij hun

Service
mw. Lapré-Kerkdijk (Ommen)
02/12/2015
10

Goed en vriendelijke mensen

Service
mevr. J. Röell (Ommen)
30/11/2015
9

Ik ben altijd tevreden, maar ik heb ook geen lastige problemen. Daarover kan ik dus niet oordelen.

Service
Anoniem
25/11/2015
7

standaard cijfer

Service
Dhr Tiben (V)
16/11/2015
8

vind een 8 een zeer goede waardering dit betekend voor mij een cijfer dat ik dus zeer tevreden ben over de garage.

Service
Eddie Rothengatter (Raalte )
11/11/2015
10

De kwaliteit van de service is voor mij zeer belangrijk, daar wordt volledig aan voldaan.

Service
Eddie Rothengatter (Raalte )
11/11/2015
10

De kwaliteit van de service is voor mij zeer belangrijk, daar wordt volledig aan voldaan.

Service
Anoniem
04/11/2015
8

de onvangst is goed
de koffie staat klaar
en de monteurs zijn er vriendelijk

Verkoop
Anoniem
14/10/2015
10

Rij al meer dan jaar Toyota. Zeer tevreden met dit bedrijf. Goede service en heel behulpzaam.

Service
Marijke luijk (Bodegraven)
12/10/2015
10

Je wordt altijd zeer vriendelijk en deskundig geholpen.

Service
Evert Makkinga (Ommen)
05/10/2015
9

als ik kom met vragen over bepaalde niet herkende geluidjes ,wordt altijd een poging gedaan het direct te verhelpen.
krijg steeds goeie uitleg op vragen of opmerkingen

Verkoop
Dhr M Vlieger (t Harde)
23/09/2015
10

Perfecte service en klant vriendelijkheid

Service
J. Timmerman (Rijssen)
21/09/2015
10

Prima service. Vriendelijk personeel. Ideaal om de grote beurt op een zaterdag te laten doen.

Service
Anoniem
14/09/2015
9

snelle en correcte behandelimg

Service
Anoniem
11/09/2015
8

Altijd vriendelijke ontvangst en reparaties volgens afspraak

Verkoop
Anoniem
10/09/2015
10

goede service en kwaliteit.er wordt gedaan zoals gezegdt is.

Service
Anoniem
19/08/2015
8

Dealer doet binnen de marges van Toyota haar best om iedereen goed van dienst te zijn.

Service
Anoniem
27/07/2015
10

Altijd vriendelijk en behulpzaam! Een fijne garage om naar toe te gaan.

Verkoop
Anoniem
22/07/2015
10

Betrouwbaar, goede services, staan altijd voor je klaar.

Service
Anoniem
08/07/2015
9

ik vind alles perfect en vriendelijk personeel !!

Verkoop
Van Duren (Ommen. )
30/06/2015
10


goede service vriendelijk en gastvrij!!!!

Service
Anoniem
25/06/2015
9

De service en klantvriendelijkheid is uitstekend; afspraken worden goed nagekomen. De werkplaats maakt een gedegen indruk en werkt klantgericht.

Service
J van der Rijst (Zwolle)
24/06/2015
8

Goede service, behulpzaam, correct

Verkoop
Anoniem
18/06/2015
8

Prettige mensen en een goed contact.

Service
Anoniem
17/06/2015
9

Goede service vriendelijkheid hoog in het vaandel

Service
Anoniem
17/06/2015
9

alles naar tevredeneid afgehandeld.

Service
Anoniem
17/06/2015
8

Als extra, de auto door de wasstraat .

Service
Anoniem
17/06/2015
9

Gewoon goed

Verkoop
Henri van der Schans (Sprang-capelle)
17/06/2015
9

Ik voelde me er op mijn gemak, ze waren vriendelijk

Service
D. Stokkel (Ede)
03/06/2015
9

Vriendelijke mensen, nette afhandeling, goede en duidelijke afspraken. Prijzen zijn zeer netjes. Niets op aan te merken.

Service
Anoniem
20/05/2015
8

Denken mee en zijn zeer behulpzaam

Service
M. Both (Dedemsvaart)
18/05/2015
8

Uitstekende garage betrouwbaar, goede uitstraling en vriendelijke personeel

Service
G de Boer (Witharen)
13/05/2015
8

Ik geef geen tienen

Service
G de Boer (Witharen)
06/05/2015
8

Ik geef geen tienen

Service
j vedders (dedemsvaart)
29/04/2015
8

Ik ben er nog maar een keer geweest tot nu tevreden

Service
Rieks Wildeboer (Slagharen)
29/04/2015
10

Altijd vriendelijk direct klaar staan gewoon een fijne garage en personeel
.

Service
Anoniem
08/04/2015
10

Top garage

Service
Anoniem
01/04/2015
9

De dealer komt afspraken na . De auto is op tijd klaar en de reparaties worden goed uitgevoerd.

Service
EddieR (Raalte)
01/04/2015
10

Goede ervaring bij deze dealer, ik ga er graag heen voor onderhoud en service.

Service
Eugène Goeting (Enschede)
01/04/2015
9

Ik vind het een zeer prettig bedrijf met vriendelijke medewerkers. Ik woon in Enschede en reis zelfs voor de onderhoudsbeurt van mijn Toyota naar Ommen. Wat het extra leuk maakt is dat je dan 10% korting krijgt op het Toyota onderhoudpakket.

Service
Anoniem
25/03/2015
7

Vriendelijk, laagdrempelig.

Service
Anoniem
25/03/2015
10

Super garage! Altijd zeer correct, klantgericht en transparant.

Service
Anoniem
18/03/2015
9

zeer goed

Verkoop
Dhr H Plaggenmarsch (vroomshoop)
18/03/2015
8

We zijn zeer correct behandeld, ik had zelf wat meer handelsgeest moeten tonen,maar moet toegeven :dat heb je of dat heb je niet. We zijn overigens prima tevreden met de aanschaf maar hadden ook niet anders verwacht.

Verkoop
H Boes (Lutten)
17/03/2015
10

zeer tereden

Service
Anoniem
12/03/2015
9

vooraf juiste prijsopgave dus geen verrassing achteraf, vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Anoniem
12/03/2015
10

We zijn al jarenlang een zeer tevreden klant.

Service
Anoniem
12/03/2015
9

vooraf juiste prijsopgave dus geen verrassing achteraf, vriendelijk en behulpzaam personeel

Verkoop
Richard en Iris Wisselo (Enschede)
10/03/2015
10

Wij zijn zeer correct en vriendelijk te woord gestaan, eerst telefonisch en daarna in de showroom en de totale afwikkeling is naar wens verlopen, met wederzijds vertrouwen! Het feit dat wij van Enschede naar Ommen komen om een auto te bezichtigen en daarna nogmaals naar Ommen rijden om de auto te kopen wil wel wat zeggen, toch?

Service
Diepenhorst
05/03/2015
8

werkplaats OK
voor aankoop liever naar Dalfsen

Verkoop
Riet Vrendenbarg/Kees van Santen (Doesburg)
04/03/2015
9

Perfect contact en goede service

Service
Anoniem
18/02/2015
10

Ik ben bejaard en aangewezen op de service van de garage. Het overleg is altijd prettig, de service snel, de wachttijd comfortabel met koffie en een prettige stoel om op te zitten. En de Yaris Verso van 2005 nog steeds de meest comfortabele, handige en betrouwbare auto die ik mij kan wensen.

Service
Anoniem
11/02/2015
4

Geen warme ontvangst

Service
Anoniem
11/02/2015
9

een goede dealer met goede afspraken

Service
Anoniem
09/02/2015
9

komt de gemaakte afspraken na (prijsafspraak) bij afwijking wordt altijd contact opgenomen

Service
Jan Coster (Holten)
09/02/2015
9

Een correct bedrijf waar gemoedelijke mensen werken

Verkoop
dhr.grootenhuis (raalte)
02/02/2015
10

als er problemen zijn worden die meestal gelijk opgelost

Service
Anoniem
02/12/2014
10

Uitstekende service en klantgerichtheid

Verkoop
Anoniem
02/12/2014
8

Vakkundig, en zakelijk geholpen.

Service
H. Tip (Ommen)
02/12/2014
8

Betrouwbare, service gerichte dealer / garage met goede contacten met klanten

Verkoop
Anoniem
22/10/2014
9

Zeer correcte, eerlijke en objectieve voorlichting

Service
Anoniem
20/10/2014
8

Goede service, vriendelijk personeel.

Verkoop
Jaap Bijsterbosch (Hardenberg)
15/10/2014
10

Ik ben nu al een jaar of 5 bij deze dealer en iedereen is daar altijd vriendelijk of het nu is met het kopen van de auto of het onderhoud. Als je een vraag hebt wordt deze altijd goed beantwoord.

Service
Anoniem
09/10/2014
8


Wij hebben hele goede ervaringen met onze garage.

Verkoop
Eise Smit (Ommen)
09/10/2014
10

Dit bedrijf neemt alle tijd voor overleg en uitleg en komt altijd de afspraken na.

Service
Anoniem
08/10/2014
9

consistent goede service

Service
Gerrit Jan Makaske (Zuidwolde)
08/10/2014
9

Betrouwbaar en correct

Service
Anoniem
07/10/2014
8

correcte en klantvriendelijke behandeling

Service
Anoniem
25/09/2014
10

je wordt er netjes en goed geholpen

Service
Anoniem
19/09/2014
8

Snelle adequate behandeling van motorstoring

Service
Harry Boerman (Stegeren)
19/09/2014
8

Goede indruk, nette afhandeling, vertrouwen.

Service
Roel Lenters (Gramsbergen)
19/09/2014
10

Prima service, correcte behandeling, online boeken, prijzen rekening vallen mee, zonder te vragen 10 % korting op alles!

Service
Eise Smit (Ommen)
09/09/2014
10

Al vele jaren en met verschillende Toyota's gereden en was altijd zeer tevreden over de service en correctheid van Garage van Leussen

Service
J.G. Schirring (Zwolle)
13/08/2014
8

klantvriendelijk, goede uitleg over reparatie, afspraken worden nagekomen , snelle service, goede prijzen

Service
Anoniem
06/08/2014
9

Prettige mensen . die mee denken met de klant !

Verkoop
Dhr F.Schepers (Bergentheim)
30/07/2014
10

Omdat ik op een kleinigheid na zeer tevreden ben over de manier waarop ik te woord ben gestaan en voorgelicht ben

Service
Anoniem
25/07/2014
9

klant- en servicegericht, deskundig, goede prijs-kwaliteitsverhouding

Service
Angelique van Dijk (Nieuwleusen)
24/07/2014
10

Goede prijs/kwaliteitverhouding, prettige service (zoals gratis leenfiets of -auto) en bovenal vriendelijke en deskundige mensen.

Service
Dhr. M. Both (Dedemsvaart)
24/07/2014
9

Kwaliteit en deskundigheid

Service
Marijke Luijk (Bodegraven)
23/07/2014
9

Zeer klantvriendelijk en deskundig.

Service
André van Gemerden (Spankeren)
22/07/2014
9

vlotte en deskundige hulp

Service
Anoniem
22/07/2014
9

vertrouwd, vriendelijk

Service
Anoniem
22/07/2014
9

Prettig klimaat en goede informatie.

Service
Jan Obermeyer (Ansen)
22/07/2014
8

Goed gevoel bij

Verkoop
Anoniem
09/07/2014
10

Goede service , correcte behandeling en houdt zich aan de afspraken

Service
Anoniem
27/06/2014
8

Prima behandeling van de klant.

Service
F.A.Vedders (Dedemsvaart.)
26/06/2014
8

betrouwbaar en klantgericht.

Service
Leo (Raalte)
13/06/2014
10

Ik ben al de nodige jaren klant bij Van Leussen. En nog iedere keer word ik aangenaam verrast door de klantvriendelijkheid van álle medewerkers, de professionaliteit en de uitstekende service, in deze garage!

Service
Anoniem
12/06/2014
10

vriendelijk personeel, goede service, altijd alles in goed overleg.

Service
A.
11/06/2014
10

Stelt nooit teleur, vriendelijk en deskundig

Service
J.Ekkel (Dedemsvaart)
05/06/2014
10

goede service en lekkere koffie

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.